Milaim Zeka tregon informacione shtesë për rastin e Ramush Haradinajt (Video)

Milaim Zeka tregon informacione shtesë për rastin e Ramush Haradinajt (Video)

Trump: Jemi kombi më i fuqishëm në botë
Behgjet Pacolli: Me Vetëvendosjen do të jemi pas zgjedhjeve

Si erdhi deri tek ndalimi i Ramush Haradinajt në Francë?

A është e vërtetë që Ramush Haradinaj është arrestuar në bazë të një urdhërarresti të lëshuar nga Serbia në vitin 2004, apo prapa kësaj qëndron diçka tjetër?

A ka rrezik që Ramush Haradinaj të ekstradohet në Serbi?

Cilat janë pasojat e deklaratave të vetë Ramush Haradinajt, Isa Mustafës dhe Hashim Thaçit për këtë rast?

Ja çfarë deklaron gazetari Milaim Zeka:

COMMENTS