Milaim Zeka ‘shuplakë’ politikanëve të PDK-së (Video)

Partia Demokratike e Kosovës dhe Nisma për Kosovën, kanë mbyllur sonte fushatën e tyre 5 ditore në Drenas, për balotazhin e 18 dhjetorit për të parin

Partia Demokratike e Kosovës dhe Nisma për Kosovën, kanë mbyllur sonte fushatën e tyre 5 ditore në Drenas, për balotazhin e 18 dhjetorit për të parin e Drenasit.

Në fushatën përmbyllëse të Nisma për Kosovën, ishte edhe gazetari Milaim Zeka, i cili publikisht i ka dalur në mbështetje Isa Xhemajlit të Nismës, ka bërë një fjalim të nxehtë, ku ka goditur rëndë figurat e PDK-së.

Për më shumë mund të ndiqni videon e mëposhtme. Zeka e nis fjalimin e tij nga minuta 17:40.

COMMENTS