Mihrije Monroe apo Mihrije Braha? (Foto)

Këngëtarja kosovare, Mihrije Braha është shpeshherë në qendër të vëmendjes me pamjen e saj. Së fundi, ajo është shumë aktive në rrjete sociale, duk

Këngëtarja kosovare, Mihrije Braha është shpeshherë në qendër të vëmendjes me pamjen e saj.

Së fundi, ajo është shumë aktive në rrjete sociale, duke publikuar imazhe me dukjen e tashme dhe atë të mëparshme.

Në profilin e saj në Instagram, Mihrija ka publikuar një foto bardh e zi në të cilën duket shumë e ngjashme me të njohurën Marilyn Monroe.

Nëse krahasojmë fotografinë e saj me disa të Monroes, nuk mund të gjejmë shumë dallime.

COMMENTS