Midis New Yorkut mëngjes i ëmbël për Eni Koçin (Foto)

Ndodh edhe kjo! Vedati i Stupcave duet me Lumi B
Shtatzënë në muajin e fundit, këngëtarja shqiptare shfaq barkun në klip (Video)

Një mëngjes i bukur për Eni Koçin.

Këngëtarja bukuroshe ndodhet aktualisht në New York të SHBA-ve së bashku me motrën e saj për disa koncerte.

Por mësa duket lodhja e saj është shpërblyer mirë. Ajo është zgjuar e mbuluar me plot dhurata të tilla si arrush shumë të madh, lule në formë zemre dhe disa dhurata të tjera të markave të njohura.

‘I dashuri im. U zgjova kështu’ , shkruan Eni në foto.

Por ajo që nuk na bën të dyshojmë është nëse këto dhurata janë të bëra nga i dashuri i saj apo jo.

COMMENTS