Michelle Obama thirrje të mbështesin Hillary Clinton (Video)

Mbi 20 të vdekur e 100 të lënduar në Las Vegas
Presidenti Hashim Thaçi ende nuk e ka caktuar datën e konstituimit të Kuvendit

Michelle Obama entuziazmoi sallën në Kuvendin e Partisë Demokratike dhe u bëri thirrje të pranishmve të mbështesin Hillary Clinton.

COMMENTS