Michal Jackson edhe këtë vit kryeson listën e 13 personave të vdekur që vazhdojnë të fitojnë miliona (Foto)

Michal Jackson edhe këtë vit kryeson listën e 13 personave të vdekur që vazhdojnë të fitojnë miliona (Foto)

Michael Jackson kryeson listën e Forbes me të famshmit më të mëdhenj që kanë fituar të vdekur për vitin e pestë në radhë duke grumbulluar në 75

Michael Jackson kryeson listën e Forbes me të famshmit më të mëdhenj që kanë fituar të vdekur për vitin e pestë në radhë duke grumbulluar në 75 milionë dollarë falë shfaqjes së tij në Las Vegas dhe albumit të ri më të madh të goditjeve.

Michael Jackson ka fituar 75 milionë dollarë në një vit, duke u bërë kryesuesi i listës së të famshmëve që kanë fituar edhe si të vdekur, sipas Forbes.

Golfisti Arnold Palmer mori vendin e dytë, duke fituar 40 milionë dollarë në sajë të shitjeve të pijeve dhe veshjeve të markës.

Charles Schulz u rendit i treti në listë, duke fituar 38 millionë dollarë në 12 muaj.

Elvis Presley dhe Bob Marley pasojnë më pas në vendet 4 dhe 5, duke fituar respektivisht 35 milionë dhe 23 milionë dollarë.

Të famshëm të tjerë të vdekur që fitojnë më së shumti janë: Elizabeth Taylor, Albert Ajnshtajni, The Prince dhe David Bowie.

Michael Jackson vdiq tetë vjet më parë, por ai ende fiton miliona dollarë.

Mbreti i Popit kryeson listën ‘Top 13’ të Forbes me emrat e të vdekurve që vazhdojnë të fitojnë, gjersa për të pestin vit vazhdon të mbetet në të njëjtën pozitë.

Kjo është lista e 13 personave të vdekur, që vazhdojnë të fitojnë më së shumti:

1. Michael Jackson, muzikant, vdiq 2009: 75 milion dollarë

2. Arnold Palmer, lojtar golfi, vdiq 2016 – 40million dollarë

3. Charles Schulz, karikaturist, vdiq 2000 – 38 milionë dollarë

4. Elvis Presley, muzikant, vdiq 1977 – 35 milionë dollarë

5. Bob Marley, muzikant, vdiq 198- 23 milionë dollarë

6. Tom Petty, muzikant, vdiq 2017 – 20 milionë dollarë

7. The Prince, muzikant, vdiq 2016 – 18 milionë dollarë

8. Dr Seuss, autor, vdiq 1991 – 16 milionë dollarë

9. John Lennon, muzikant, vdiq 1980 – 12 milionë dollarë

10. Albert Einstein, fizikan, vdiq në vitin 1955 – 10 milionë dollarë

11. David Bowie, muzikant, vdiq 2016 – 9.5 milionë dollarë

12. Elizabeth Taylor, aktore, vdiq 2011 – 8 milionë dollarë

13. Bettie Paige, model, vdiq 2008 – 7.5 milionë dollarë.

COMMENTS