Metodat natyrale për t’i mbajtur larg mushkonjat (Video)

Mushkonjat janë një nga bezditë më të mëdha të verës! Për shkak të tyre mund të ndodh që të anullojmë prenotimin e hotelit në një vend të caktuar; gjumi prishet dhe lëkura irritohet. Gjyshet na kanë mësuar të lyejmë vendin e pickimit me pak raki ose përbërës të tjerë që mund të gjenden në shtëpi.

Mushkonjat janë një nga bezditë më të mëdha të verës!

Për shkak të tyre mund të ndodh që të anullojmë prenotimin e hotelit në një vend të caktuar; gjumi prishet dhe lëkura irritohet.

Gjyshet na kanë mësuar të lyejmë vendin e pickimit me pak raki ose përbërës të tjerë që mund të gjenden në shtëpi.

COMMENTS