Mësoni çiftet gjysmëfinale të Kupës së Kosovës

Sot në selinë e FFK-së në praninë e sekretarit të përgjithshëm, Eroll Salihu, anëtarëve të Komisionit të Garave dhe përfaqësuesëve të katër klubeve ës

Sot në selinë e FFK-së në praninë e sekretarit të përgjithshëm, Eroll Salihu, anëtarëve të Komisionit të Garave dhe përfaqësuesëve të katër klubeve është bërë tërheqja e shortit për gjysmëfinalen e Kupës së Kosovës në futboll.

Pas tërheqjes së shortit u përcaktuan këto çifte: Trepça – Besa dhe Drenica – Llapi. Ndeshjet e para është paraparë të zhvillohen më 29 mars, ndërsa ato të kthimit më 19 prill.

COMMENTS