Mësimi shqip në diasporë, prioriteti i Ministrisë së Diasporës

Mësimi shqip në diasporë, prioriteti i Ministrisë së Diasporës

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Diasporës Dardan Gashi ka takuar zëvendësministren e Arsimit të Shqipërisë, Besa Shahini në përmbyllje të vizitës dy ditore në Tiranë. Gjatë këtij takimi miqësor, Gashi dhe Shahini diskutuan për vazhdimin e bashkëpunimit të ngushtë në fushën e arsimit për diasporë, ndërmjet institucioneve të Kosovës dhe Shqipërisë.

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Diasporës Dardan Gashi ka takuar zëvendësministren e Arsimit të Shqipërisë, Besa Shahini në përmbyllje të vizitës dy ditore në Tiranë.

Gjatë këtij takimi miqësor, Gashi dhe Shahini diskutuan për vazhdimin e bashkëpunimit të ngushtë në fushën e arsimit për diasporë, ndërmjet institucioneve të Kosovës dhe Shqipërisë.

COMMENTS