Mesazhi i të rinjve: Mos na mbani peng!

Disa të rinj kanë zgjedhur një mënyrë tjetër për të shënuar Ditën e Evropës. Në sheshin ‘Skënderbeu’ ata janë renditur duke mbajtur në dorë sloganin me shkronja ‘Mos na mbani peng” dhe parullën ‘Deri kur’. Ky aksion është mbajtur në shenjë protestë kundër mos liberalizimit të vizave.

Disa të rinj kanë zgjedhur një mënyrë tjetër për të shënuar Ditën e Evropës.

Në sheshin ‘Skënderbeu’ ata janë renditur duke mbajtur në dorë sloganin me shkronja ‘Mos na mbani peng” dhe parullën ‘Deri kur’.

Ky aksion është mbajtur në shenjë protestë kundër mos liberalizimit të vizave.

COMMENTS