Mercedes A-Class, me enterier luksoz dhe teknologji të lartë (Foto)

Mercedes A-Class, me enterier luksoz dhe teknologji të lartë (Foto)

Prodhuesi gjerman Mercedes, në modelin A-Class që e lanson gjatë vitit që vjen, ka krijuar enterier shumë luksoz dhe me teknologji të lartë. Ek

Prodhuesi gjerman Mercedes, në modelin A-Class që e lanson gjatë vitit që vjen, ka krijuar enterier shumë luksoz dhe me teknologji të lartë.

Ekranet e mëdha i ndihmojnë shoferit që të përcjell hartat dhe navigatorin, si dhe e njoftojnë për gjëra të ndryshme për veturën.

Në pjesën e përparme janë vendosur ventilatorë që janë të ngjashme me ato të E-Class, ndërsa të gjitha përfundimet janë unike.

Të veçanta janë edhe xhamat e veturës, që ndalojnë rrezet e dëmshme, duke lejuar vetëm ndriçimin e nevojshëm.

COMMENTS