Mënyra më e mirë për të lënë duhanin (Video)

Mënyra më e mirë për të lënë duhanin (Video)

Prej kohësh duhanpirësit dhe njerëzit rreth tyre kanë tentuar të gjejnë metoda efektive për të lënë duhanin, por shpesh duket si mision i pamundur.

Prej kohësh duhanpirësit dhe njerëzit rreth tyre kanë tentuar të gjejnë metoda efektive për të lënë duhanin, por shpesh duket si mision i pamundur.

Megjithëse nuk është aspak kështu, sepse ka plot raste të suksesshme njerëzish që kanë lënë duhanin njëherë e mirë dhe janë të lumtur për këtë.

Por si ia kanë bërë?

Zakonisht ka dy opsione: ta lesh menjëherë, ose gradualisht. Por cila funksionon më mirë?

Për ta kuptuar se cila nga dy opsionet atëher ndiqeni storien e mëposhtme:

COMMENTS