Mënyra më e lehtë për t’i larguar puçrrat

Mjafton një thelb hudhre, të qërohet dhe t’i pritet një e katërta. Sipërfaqes duhet t’i bëhen disa prerje me thikë, në mënyrë që të lëshojë sa më s

Mjafton një thelb hudhre, të qërohet dhe t’i pritet një e katërta.

Sipërfaqes duhet t’i bëhen disa prerje me thikë, në mënyrë që të lëshojë sa më shumë lëng. Pastaj, me atë pjesë të fërkoni sipër puçrrës.

Farah Hukai, një blogere dhe njohëse e estetikës nga Kanadaja, e ka treguar mënyrën, se si mund të hiqet një puçërr.

‘Kjo shkakton skuqje të lëkurës dhe ka erë të rëndë, andaj bëjeni para se të flini’ dëgjohet duke thënë Hukaj, ndërsa e fërkon një puçërr të cilën ishte duke e trajtuar prej disa ditëve.

Kjo është metoda më e mirë për pastrimin e fytyrës.

COMMENTS