Melania Trump vizitoi vogëlush që ishte shumë pranë vdekjes, disa orë më vonë ndodhi mrekullia (Foto/Video)

Pas vizitës në Vatikan, Zonja e Parë ka vizituar edhe spitalin e fëmijëve “Baby Jesus” në Romë me ç’rast është njoftuar dhe shoqëruar me shumë fëmijë

Pas vizitës në Vatikan, Zonja e Parë ka vizituar edhe spitalin e fëmijëve “Baby Jesus” në Romë me ç’rast është njoftuar dhe shoqëruar me shumë fëmijë të sëmurë.

Aty ajo takoi dhe u fotografua me një djalë të vogël nga Greqia, i cili kishte nevojë urgjentisht për transplantimin e zemrës. Zonja e Parë gjatë gjithë kohës e mbante për dorë dhe ajo fotografi ka bërë xhiron e botës.

Melania kishte bërë fotografi dhe selfie me fëmijët, kishte biseduar me ata, ua nënshkruante fashat, buzëqeshte dhe u tregonte barsoleta. Por gjatë gjithë kohës nuk ndalej së luturi për fëmijët e sëmurë, e në veçanti për djaloshin i cili kishte nevojë për transplantimin e zemrës.

Dhe duket se Perëndia i ka dëgjuar lutjet e saj, pasi vetëm disa orë pas vizitës së saj, ajo ka postuar në Twitter një status me të cilin njoftoi të gjithë, se është shumë e lumtur që vogëlushin që e mbante për dorë ka gjetur një donator për zemër.

“Sapo kam arritur në Belgjikë dhe dëgjova që vogëlushi dhe familja e tij nuk do të kenë më nevojë të brengosen, pasi që donatori për transplantimin e zemrës është gjetur”, ka shkruar Melania.

COMMENTS