‘Melania gjene sllovene, por operacione plastike shqiptare’ (Video)

Premierë: Ledri Vula dhe Young Zerka publikojnë ‘Nona’ (Video)
Bertan Asllani me klip të ri por në Kosovë s’mund të ndiqet (Video)

Një emision ‘humoristik’ në Sllovaki ka publikuar një video, drejtuar presidentit amerikan, Donald Trump.
Nga aty i bëjnë thirrje që të vizitojë atdheun e bashkëshortes së tij.

Storia bën një përshkrim të Sllovenisë, por edhe të Melanias, të cilën e cilësojnë si një femër të bukur si sllovenët, por me ‘operacione plastike si shqiptaret’.

‘Melania është një grua e mrekullueshme, e cila ka gjinj të shkëlqyeshëm, gjene të pastërta sllovene, por e mbushur me plastikë shqiptare’, thuhet ndër të tjera në video.

E përbashkëta e këtyre pamjeve është se ato imitojnë mënyrën se si Trump flet dhe tallen me qëndrimet e tij politike dhe skandalet teksa e lusin presidentin që nëse dëshiron që Amerika të jetë në vendin e parë, atëherë shteti i tyre Sllovenia të jetë i dyti.

COMMENTS