Megan Fox më e dashuruar se kurrë, shijon pushimet me … (Foto)

Megan Fox më e dashuruar se kurrë, shijon pushimet me …  (Foto)

Megan Fox më e dashuruar se kurrë, shijon pushimet me bashkëshortin

Ata janë martuar ne Maui të Havait, në qershor të vitit të 2010.

E tashmë më tetë vite karrierë dhe tre fëmijë së bashku ata u kthyen në Havai për të shijuar disa ditë pushim së bashku.

Megan ka shfaqur trupin e saj dhe linjat perfekte në bikini shumë ngjyrësh derisa nuk ndahen nga bashkëshorti.

Ndërsa, dasma e tyre e cila u kurorëzua në vitin 2010 u zhvillua në një ceremoni private.

Megan dhe Brian janë fejuar dy herë, ata u takuan në vitin 2004 dhe u fejuan në nëntor të vitit 2006 duke u ndarë pas tri vitesh, ndërkaq në vitin 2010 ata u fejuan për të dytën herë.

COMMENTS