Meda dhe Nurteel lansojnë këngën ‘N’extrem’ (Video)

Këngëtari Meda, padyshim që hyn në mesin e artistëve më aktiv për këtë verë. Vetëm një javë nga lansimi i dy projekteve të reja, Meda solli këngën

Këngëtari Meda, padyshim që hyn në mesin e artistëve më aktiv për këtë verë.

Vetëm një javë nga lansimi i dy projekteve të reja, Meda solli këngën e tij të re.

Kësaj radhe, ai erdhi me një bashkëpunim me Nurteel, duke sjellë këngën me titull “N’extrem”.

Burime të zico.tv tregojnë se këngëtari gjatë këtij muaji do të lansojë edhe 4 apo 5 projekte të reja.

Dy këngët e fundit të Medës janë “Shihem Nihem” dhe “Shans nuk ki”, të cilat vetëm një javë nga lansimi kanë marrë mbi 1 milion klikime.

COMMENTS