Meda bashkë me Dhurata Dorën (Foto)

Muzika ua mundëson të shihen nëpër mbrëmje muzikore gjithandej. Por, së fundmi, ata kanë pozuar bashkë dhe fotoja e tyre kryesisht u komentua për një

Muzika ua mundëson të shihen nëpër mbrëmje muzikore gjithandej. Por, së fundmi, ata kanë pozuar bashkë dhe fotoja e tyre kryesisht u komentua për një bashkëpunim të mundshëm.

Por, a i keni vënë re mirë fytyrat e tyre?! Nuk dihet nëse Dhurata ka shtuar peshë me që fytyra e saj është sa e Medës, apo edhe më e madhe…

meda-bashke-me-dhurata-doren-foto

COMMENTS