Më parë fëmijë që prisnin babadimrin, sot yje (Foto)

Më parë fëmijë që prisnin babadimrin, sot yje (Foto)

Shkurte Gashi nuk është më beqare, e pranon publikisht në ZhurmaVMA13 (Foto)
Puthje në buzë ndërmjet Allison Janney dhe Kate Winslet në skenë (Foto)

Dikur ishin fëmijë si të gjithë të tjerët. Por, sot ata shkëlqejnë në muzikë, kinematografi, modë, etj.

Daily Mirror sjell albumin e njerëzve të famshëm kur kanë qënë të vegjël gjatë festave të fundvitit.

Disa të frikësuar nga babadimri e disa të tjerë mjaft të lumtur. Në galerinë më poshtë gjeni Beyonce, motrat Kardashian, Justin Timberlake, Kylie Minogue, etj.

Katy Perry

Beyonce

Justin Timberlake

Motrat Kardashian

Marlyin Manson

Stella dhe Mary McCartney

Taylor Swift

Kylie Minogue

COMMENTS