Me panele diellore, rruga e parë në botë e shtruar në Francë (Video)

Me panele diellore, rruga e parë në botë e shtruar në Francë (Video)

Ura që ‘zhduket’ nën ujë, realiteti i saj është më shumë se intrigues (Video)
Vazhdon garën me derë të hapur, pjesët e shkëputura i dalin jashtë (Video)

Franca ka hapur atë që mund të quhet rruga e parë me panele diellore.

Segmenti është 1 km gjatësi lineare në një fashat të vogël, të quajtur Tourouvre-au-Perche, Normandie dhe ka një total prej 2800 metra katrorë, të paneleve gjeneruese të energjisë elektrike.

COMMENTS