Me karota zbardhni dhëmbët, largoni edhe erën e keqe të gojës (Video)

Jo vetëm luleshtrydhet por edhe karotat veprojnë si zbardhues për dhëmbët. Kur ato konsumohen të freskëta dhe të pagatuara veprojnë si pastrues për dhëmbët.

Jo vetëm luleshtrydhet por edhe karotat veprojnë si zbardhues për dhëmbët.
Kur ato konsumohen të freskëta dhe të pagatuara veprojnë si pastrues për dhëmbët.

COMMENTS