Më 4 maj hapet Panairi i Punës, prezantohen 4000 vende të lira pune

Më 4 maj hapet Panairi i Punës, prezantohen 4000 vende të lira pune

Më 4 maj, në sallën '1 Tetori' në Prishtinë do të hapet Panairi i Punës i organizuar nga GIZ, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Oda Ekonomi

Më 4 maj, në sallën ‘1 Tetori’ në Prishtinë do të hapet Panairi i Punës i organizuar nga GIZ, Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale dhe Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare.

Sipas organizatorëve, në panair do të marrin pjesë 150 kompani me mbi 4000 vende të lira pune dhe 40 ekspozues me oferta të ndryshme për karrierë.

Panairi do jetë i hapur nga ora 09.00 deri në orën 18.00.

COMMENTS