Me 4 artikuj, për 10 minuta do të keni tortë çokollate të shkëlqyeshme! (video)

Nëse dëshironi të hani tortë, i keni dhjetë minuta kohë dhe këta katër artikuj, do ta plotësoni dëshirën tuaj. Do t’ju nevojiten këta artikuj: 4

Nëse dëshironi të hani tortë, i keni dhjetë minuta kohë dhe këta katër artikuj, do ta plotësoni dëshirën tuaj.

Do t’ju nevojiten këta artikuj:

4 vezë
200 gr. çokollatë të zezë
100 gr. gjalpë
1 kore portokalli të grirë në rende

Përgatitja:

Mu ashtu siç është treguar në video, do të shkrini çokollatën në avull, ndërkaq në enë të veçantë i tundni vezët dhe gjalpin.

Ngadalë shtoni në vezë çokollatën e ftohur e të shkrirë, duke i përzier tërë kohës.

Në fund shtoni korën e portokallit të grirë në rende, qiteni në enë dhe piqeni në 180 gradë rreth 20-25 minuta.

COMMENTS