Më 27 prill vendimi për Haradinaj

Më 27 prill vendimi për Haradinaj

Rritet numri i aksidenteve, bie ai me fatalitet (Foto)
Bllokim të seancave – Paraljmërimi i OVL-UÇK nëse nuk rishikohet Ligji për Specialen

Lideri i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës përderisa po zhvillohet seanca gjyqësore ndaj tij ka theksuar se gjyqësia franceze po i beson propagandës serbe.
Haradinaj ka filluar të deklarohet pas fjalës së palës mbrtojëse duke thënë se po besohet në propagandën serbe të cilët kanë bërë krime në Kosovë.

‘Kanë bërë krime në Kosovë dhe m’i kanë fabrikuar mua. Vetë ish-preisndeit serb, Slobodan Millosheviq ka qenë kriminel. Ata kanë bërë vrasje, kanë kryer krime në Kosovë e po më akuzojnë mua’, ka thënë Haradinaj.

COMMENTS