Me 14 prill sfilata me fustane të nusërisë nga kreatorja Sevdije Zubaku Tahiri

Me 14 prill sfilata me fustane të nusërisë nga kreatorja Sevdije Zubaku Tahiri

Po vjen ‘Albanian Fashion Night 2017’ (Video)
Vajza e Fatmir Limës maturante: Shikoni sa elegantet duket Leonita (Foto)

Gjithçka është gati për sfilatën e modës të organizuar nga Sugarfree në Kamenicë.

Pas një pune të gjatë në dizajnimin dhe qepjen e shumë fustaneve të nusërisë të krijuara nga Sevdije Zubaku Tahihri, prezanton me 14 prill për të parën herë sfilata e modës ‘New Collection 2017, Wedding Dresses’, nga vajzat më të bukura…

Aty do të paraqitet që është tendenca e modës së lartë në veshjet e nusërisë.

Për atmosferën do të kujdesen këngëtarët Xhela Abazi & Nazmije Demolli-Kastrati…

Sfilata zhvillohet në restaurant ‘Sugarfree’ në Kamenicë.

COMMENTS