Mbytja e ‘Titanik-ut’, fotografi të rralla dalin në ankand (Video)

Mbytja e ‘Titanik-ut’, fotografi të rralla dalin në ankand (Video)

Fotografi të rralla në të cilat shfaqen grupi i shpëtimit pas mbytjes së Titanikut dalin në ankand gjatë kësaj jave. Ato janë të përfshira në një f

Fotografi të rralla në të cilat shfaqen grupi i shpëtimit pas mbytjes së Titanikut dalin në ankand gjatë kësaj jave.

Ato janë të përfshira në një fotoalbum të Louis Ogden, i cili po nisej drejt Evropës me bashkëshorten e tij, Agatha, kur në Prill të 1912-s anija e tyre mori një thirrje emergjence nga Titaniku, e cila kishte goditur një ajsberg dhe po mbytej me shpejtësi.

Për më shumë ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS