Mbyllet afati për aplikim e certifikim të subjekteve politike (Dokument)

Votimi Jashtë Vendit ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS 11 QERSHOR 2017 (FORMULARI)
Hungaria ofron mbështetje për Kosovën në luftën kundër terrorizmit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar mbylljen e afatit për aplikim për certifikim të Subjekteve Politike që duan të marrin pjesë në Zgjedhjet e Parakohshme për Kuvendin e Republikës së Kosovës, që do të mbahen më 11 qershor 2017.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njofton se Lista e Subjekteve Politike që aplikuan në këtë periudhë (11 maj-19 maj) është si në vijim (pesë koalicione; 19 parti politike; dhe dy Iniciativa Qytetare).

Detajet mund t’i mësoni më poshtë.

COMMENTS