Mbulohet ‘Hyrremi’, ja sa shumë po i shkon hixhabi (Foto)

Mbulohet ‘Hyrremi’, ja sa shumë po i shkon hixhabi (Foto)

Quhet Meryem Uzeri dhe është njëra nga aktoret më të njohura në Turqi. Fama e madhe i erdhi asaj sidomos me rolin e Hyrremit në serialin 'Sulltani

Quhet Meryem Uzeri dhe është njëra nga aktoret më të njohura në Turqi.

Fama e madhe i erdhi asaj sidomos me rolin e Hyrremit në serialin ‘Sulltani Madhëshor’.

Meryrem ka publikuar një imazh në llogarinë e saj në ‘Instagram’ ku shihet e mbuluar me hixhab në Abu Dhabi.

Aktorja po duket shumë në formë kurse edhe mbulesa po i shkon shumë asaj, edhe pse një e tillë është përdorur si kushtë për të hyrë brenda xhamisë.

COMMENTS