Mbipesha po i ‘vret’ njerëzit (Video)

Mbipesha po i ‘vret’ njerëzit (Video)

Prezantohet Rolls-Royce Sweptail, vetura e re më e shtrenjtë në botë (Video)
Yjet ju dhurojnë festë të paharruar në programin festiv në ZICO TV (Video)

Mbipesha ose obeziteti është shkaktari kryesor i vdekjeve të parakohshme.

Ky fakt u bë me dije nga Society of General Internal Medicine gjatë një takimi të mbajtur në Uashington dhe të udhëhequr nga ekspertë nga klinika Cleveland në New York.

COMMENTS