‘Mbillen’ therra në gropat e rrugëve të Ferizajt (Foto)

LDK e Gjilanit ka vendosur standard të barazisë gjinore sa i përket kandidatëve për deputetë
Së paku 22 të vrarë dhe 59 të plagosur nga shpërthimi në Manchester

Rrjeti i OJQ-ve AVONET sot ka realizuar një performancë duke ‘mbjellë’ katër therra në gropat e hapura në rrugët e qytetit të Ferizajt.

Siç thuhet në një njoftim, AVONET ka shprehur shqetësimin duke mbjellë therra në gropat për të treguar neglizhencën e institucionit komunal dhe duke prezantuar edhe gjendjen e rrugëve të qytetit të Ferizajt.

‘Siç dihet deri më tani Komuna e Ferizajt nuk ka lidhur ende kontrat me ndonjë prej kompanive për mirëmbajtjen e rrugëve dhe kjo tregon mungesë të qeverisjes efektive edhe pse në buxhetin komunal janë planifikuar 200 mijë euro’, thuhet ndër tjerash në njoftim.

COMMENTS