Mbah Ghoto, jetoi një shekull e gjysmë (Video)

Mbah Ghoto, jetoi një shekull e gjysmë (Video)

JW Marriott Marquis, brenda hotelit më të lartë në botë (Video)
Hapet fabrika e parë në botë, kap direkt dioksidin e karbonit (Video)

Personi, që pretendohet se ishte qenia njerëzore më e vjetër në botë, është ndarë nga jeta në moshën 146 vjeçare.

Sipas dokumenteve të tij, shtetasi indonezian Sodimedjo, i njohur edhe si Mbah Ghoto, ose gjyshi Ghoto, ka lindur në dhjetor të vitit 1870. Ai ka qenë 43 vjeç në fillimin e Luftës së Parë Botërore dhe 70 vjeç gjatë Luftës së Dytë.

COMMENTS