Mazda e re, sistem të djegies së brendshme dhe arkitekturë që nuk është përdorur më herët (Foto)

Mazda e re, sistem të djegies së brendshme dhe arkitekturë që nuk është përdorur më herët (Foto)

Modeli Mazda3 që është prodhuar në Tokyo Motor Show, thuhet të ketë sistem të ri të djegies së brendshme, si dhe arkitekturë që nuk është përdor

Modeli Mazda3 që është prodhuar në Tokyo Motor Show, thuhet të ketë sistem të ri të djegies së brendshme, si dhe arkitekturë që nuk është përdorur më herët te këto vetura.

Për dallim nga paraardhëset, kjo veturë është shumë më e gjatë, ndërsa brenda ka gjerësi të madhe, duke ofruar më shumë rehati.

Sistemi i ri i djegies së benzinës, është më efikas sepse shpenzon më pak, qarkullon më gjatë, duke liruar shumë më pak gazra.

Pos që është bërë e ditur pamja, nuk janë dhënë detajet, se kur do të nisë shitja apo sa do të kushtojë.

COMMENTS