Martohet 5 vjeçarja, i plotësohet dëshira vogëlushes me kancer (Video)

Në video paraqitet 5 vjeçarja Eileidh Paterson, që sapo është martuar. Ajo është diagnostikuar ka kancer, ndërsa martesa e saj me Harrison ishte në

Në video paraqitet 5 vjeçarja Eileidh Paterson, që sapo është martuar.

Ajo është diagnostikuar ka kancer, ndërsa martesa e saj me Harrison ishte në listën e saj të dëshirave, raporton BBC Scotland.

Disa u veshën si super-heronj të filmave të animuar dhe princesa, përcjellë zico.tv

Eileidh do të vazhdojë të luftojë edhe më tutje për jetën e saj. Ajo tani ka ‘burrin’ në krahun e saj.

COMMENTS