Martina Big, vajza me gjoksin më të madh në Evropë (Video)

Martina Big, vajza me gjoksin më të madh në Evropë (Video)

Fushat e tulipanëve, 80% e tyre kultivohen në Holandë (Video)
Kërpudhat, pse duhet t’i hani sa më shumë ato (Video)

Modelja gjermane, Martina Big ka shpenzuar 62 mijë dollarë me ndërhyrje kirurgjikale për tu bërë një ‘barbie ekzotike.’

Ajo ka zmadhuar gjoksin e saj dhe ka marrë shumë injeksione për të ndryshuar ngjyrën e lëkurës nga e bardhë në të kafe.

COMMENTS