Marina dhe Luana, princeshat e akullit! (Foto)

Marina dhe Luana, princeshat e akullit! (Foto)

Urimi i Amit për Ermalin në ditëlindjën e tij (Foto)
Trendi më i fundit i kësaj vere zgjedhje e Nicki Minaj (Foto)

Ato janë dy nga bukuroshet më të njohura dhe më pëlqyera në vend.

Por këtë herë motrat Vjollca shfaqet më ndryshe se kurrë. Në setin e fundit fotografik më të fundit që ato kanë realizuar ato shfaqen si dy “princesha akulli”.

Ja si duket motrat Vjollca ndërkohë që janë gati të ngrijnë gjithçka.

COMMENTS