Marina dhe Geti janë apo nuk janë…! (Foto)

Marina dhe Geti janë apo nuk janë…! (Foto)

Samanta s’ka zë të mirë dhe ka bërë operacione plastike? Binduni! (Video)
Blerim Gjoci flet për ndarjen me bashkëshorten (Video)

Geti dhe e dashura e tij Marina Vjollca pas relaksimit në Tiranë në vendlindjen e Marinës si duket kanë vendosur që muajin shkurt ta kalojnë në vendet e ftohta.

Ata kanë postuar foto në rrjetet sociale ku shihen pranë njëri-tjetrit në një vend me borë.

Me këtë gjest ata kanë shuar dyshimet për një ndarje të mundshme siç është përmendur në mediat rozë.

COMMENTS