Maqedonasve iu vjedhin stoli ari në Ferizaj

Maqedonasve iu vjedhin stoli ari në Ferizaj

Ligjet e shëndetësisë nuk zbatohen
Petroviq dhe Jabllanoviq ‘shfaqen’ në veri me plisa në kokë

Një mashkull dhe dy femra shtetas të Maqedonisë, kanë raportuar në polici se persona të panjohur kanë thyer xhamin e veturës së tyre dhe nga aty kanë vjedhur stoli ari në vlerë rreth 2000 euro.

Sipas policisë, ngjarja ka ndodhur në Ferizaj dhe personave në fjalë i janë vjedhur edhe dokumentet personale.

Policia është duke hetuar rastin.

COMMENTS