Malësori publikon projektin e ri “Plaga e gurbetqarit” (Video)

Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Malësori ka publikuar edhe një këngë kushtuar gurbetqarëve. Tematika e emigrimit, vuajtjet e emigrantëve dhe malli

Këngëtari i mirënjohur shqiptar, Malësori ka publikuar edhe një këngë kushtuar gurbetqarëve.

Tematika e emigrimit, vuajtjet e emigrantëve dhe malli për familjet dhe atdhe, është një plagë që vazhdon të mbetet e pa shëruar.

Kënga është e punuar nga mjeshtri i muzikës Ilir Berani, me orkestrim nga Ardian Kastrati, videoklip të punuar nga produksioni i Meriton Xhekajt, ndërkohë i kënduar më zërin e mrekullueshëm të Malësorit.

Vite më parë, Malësori kishte kënduar këngën “Kthehuni” e cila ishte një nga hitet më të mira dhe një nga këngët më të preferuara nga gurbetqarët.

COMMENTS