Makina kalonte nëpër auto-larje, fëmija habitet me skenat që shihte (Video)

Makina kalonte nëpër auto-larje, fëmija habitet me skenat që shihte (Video)

Prindërit që lejojnë fëmijët të jetojnë pa rregulla ‘nuk shqetësohet’ se ata janë duke dështuar në shkollë (Foto)
Udhëtoi në Portugali për të fotografuar dritaret, dolën në pah mbi 3200 modele

Fëmija i paemëruar nga Shtetet e Bashkuara, ka shikuar me habi derisa makina në të cilën ndodhej, kalonte nëpër auto-larjen automatike.

Pasi ishte e hera e parë, ai mbeti gojëhapur teksa shihte pajisjet dhe shkumën që hidhej në pjesë të ndryshme.

‘Çfarë është kjo, ka edhe shumë zhurmë’, ka thënë mes tjerash babai, teksa mahitej me reagimet e të birit.

Prej se është postuar në internet, videoja është shpërndarë me shpejtësi duke marrë edhe shumë pëlqime.

COMMENTS