Makina gjigante e NASA-s e destinuar për planetin Mars (Video)

Agjencia amerikane e hapësirës NASA ka prezantuar makinën, e cila duket të jetë e ardhmja e ekspeditave hapësinore në planetin Mars.

Makina gjigante e NASA-s ka 6 rrota, ndërsa është prodhuar tërësisht nga fibra karboni dhe alumini.
Në të mund të transportohen 4 austronautë në planetin Mars.

COMMENTS