Makina fluturuese nga Toyota (Video)

Makina fluturuese nga Toyota (Video)

Gjyste Vulaj LIVE prek 1 milionëshin (Video)
Zelanda e Re ju paguan pushimet (Video)

Prodhuesi japonez Toyota është duke punuar për një kohë të gjatë në një makinë fluturuese, që në të ardhmen e afërt do t’i transportojë udhëtarët nëpër ajër.

Madje, është besuar se kjo mund të ketë sukses, për çka janë ftuar gazetarët që të shohin nisjen e saj të parë.

Por, duket se diçka nuk ka shkuar si duhet dhe fluturakja ka dështuar që në fillim.

COMMENTS