Makina e certifikuar për vozitje dhe fluturim (Video)

Makina e certifikuar për vozitje dhe fluturim (Video)

Luftë titanësh, fiton elefanti apo krokodili (Video)
Semaforë në tokë për të ‘fiksuarit’ pas telefonëve (Video)

Kompania holandeze Carver, që e ka certifikuar makinën e parë komerciale që vozitet në rrugë normale dhe fluturon, gjatë muajit tetor në fund do ta fusë në prodhim.

Pritet që gjatë vitit që vjen, të krijohen deri në 100 modele Pal-V, ndërsa deri më 2020 edhe disa qindra të tjera.

Të interesuarit tashmë kanë nisur procesit e blerjes, por çmimi fillestar prej 360 mijë eurosh duket se është vështirë i përballueshëm.

COMMENTS