Makarona me mish viçi, në mënyrën meksikane (Video)

Shikojeni videon dhe vetë gatuani këtë ushqim fenomenal. Përbërësit: ½ kg mish të bluar viçi 4 lugë përzierje erëzash 2 filxhanë ujë 400 g domate të grirë 400 g salcë domatesh 400 g kokrra misri 2 filxhanë makarona kripë dhe piper djathë i grirë në rende presh të freskët, të grirë.

Shikojeni videon dhe vetë gatuani këtë ushqim fenomenal.

Përbërësit:

½ kg mish të bluar viçi
4 lugë përzierje erëzash
2 filxhanë ujë
400 g domate të grirë
400 g salcë domatesh
400 g kokrra misri
2 filxhanë makarona
kripë dhe piper
djathë i grirë në rende
presh të freskët, të grirë.

COMMENTS