Mahnitëse, gjenerata e re e avionëve privat (Video)

Mahnitëse, gjenerata e re e avionëve privat (Video)

Trump dhe Putin gjysmë të zhveshur ‘bashkë’ (Video)
Viber sjellë për ju atë që gjithmonë keni dëshiruar

Që një kohë të gjatë linja e avionëve me rreze të gjatë Gulfstream, janë bërë ndër avionët me luksoz të udhëtimit ajror.

COMMENTS