Mahabat Maqbara, bashkëdyzim i arkitekturës islame hinduse dhe asaj gotike (Video)

Mahabat Maqbara, bashkëdyzim i arkitekturës islame hinduse dhe asaj gotike (Video)

Miti i lejlekut – Pse ai ‘sjellë’ foshnjat në këtë botë? (Video)
Boronica, ka efekte të dobishme (Video)

Pallati Mohabbat Maqbara, i njohur edhe si Mauzoleu Bahadud dinbhai Hasain bhai, që ndodhet në Junagadh të Indisë, dikur ishte shtëpi e Navabëve të Junagadhit, respektivisht prijësit të këtij rajoni, i emëruar nga Mughali sundimtar.

COMMENTS