Macja nuk shkel kurrsesi mbi ‘Kuran’, por në një libër të thjeshtë (Video)

Macja nuk shkel kurrsesi mbi ‘Kuran’, por në një libër të thjeshtë (Video)

Dikush edhe mund të mos t’i ketë në qejf. Madje mund të mendojnë se nuk janë krijesa po aq të mira dhe të dashura sa qentë. Por, macet në të shumtë

Dikush edhe mund të mos t’i ketë në qejf. Madje mund të mendojnë se nuk janë krijesa po aq të mira dhe të dashura sa qentë.

Por, macet në të shumtën e rasteve na kanë dëshmuar të kundërtën. Ato janë aq miqësore dhe të dashura, sa mund të na e ndryshojnë jetën.

Ndiqeni videon e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS