MacBook Pro nga Apple lansohet me 27 tetor

Eventi i ardhshëm i Apple do të jetë më 27 tetor, gjatë së cilës ky gjigant i teknologjisë do të zbulojë gjeneratën e ardhshme të MacBook Pro. Herë

Eventi i ardhshëm i Apple do të jetë më 27 tetor, gjatë së cilës ky gjigant i teknologjisë do të zbulojë gjeneratën e ardhshme të MacBook Pro.

Herën e fundit që Apple përditësoi në mënyrë të konsiderueshme linjën e saj më të mirë MacBook Pro ishte në vitin 2012, shkruan TechSot.Al.

Që atëherë, laptopi është përditësuar për të përfshirë një ekran retinë dhe një trackpad Force Touch, por riorganizimi i madh ka qenë i vonuar.

Bloomberg ka raportuar më parë se në eventine ardhshëm për hardëare do të mund të përfshinte një desktop të ri iMac, laptopët MacBook Air dhe MacBook Pro, së bashku me një monitor të ri 5K.

Dhe është përfolur se një MacBook Pro i ri do të jetë më i zbehtë se ai ekzistues, me një tastierë të sheshtë dhe një ‘Dynamic Function Roë’, apo një ekran me prekje OLED.

Shitjet e kompjuterëve Mac shpesh kanë thyer trendin e rënies në tregun e kompjuterave gjatë disa viteve të fundit, por edhe Mac pa rënie këtë vit, sipas kompanisë globale kërkuese IDC.

Në tremujorin e dytë, shitjet e Mac kanë rënë në 4.4 milion nga 4.8 milion për të njëjtën periudhë një vit më parë, me shumë njerëz që me të ngjarë zmbrapsen në blerjen e tyre.

COMMENTS