Lyrical Son poston foto intime ku shihet me gruan e tij (Foto)

Lyrical Son poston foto intime ku shihet me gruan e tij (Foto)

Por, nga ana e reperit Lyrical Son, shpesh nuk mungojnë as publikimet e çasteve intime që kalon me gruan e tij. Festimi në Instastory ka hedhur një

Por, nga ana e reperit Lyrical Son, shpesh nuk mungojnë as publikimet e çasteve intime që kalon me gruan e tij.

Festimi në Instastory ka hedhur një foto ku shihet se është nën përqafimin e gruas së tij.

Ky imazh është bërë nga afër dhe duket një moment shumë intim.

Kujtjomë se Lyrical Son gjithmonë ka dëshmuar se është një bashkëshort dhe baba shumë i përkushtuar.

COMMENTS