Lushtaku me letër nga burgu (Foto)

Sami Lushtaku, ish-komandanti i UÇK, i dënuar me shtatë vjet burgim për rastin ‘Drenica II’, përmes një letre ka kujtuar kohën kur luftonte bashkë me Adem e Hamëz Jasharin. Ai ka kujtuar Epopenë e UÇK-së dhe thotë se përherë mbetet përkrah familjes Jashari. Letrën e ka postuar në Facebook djali i Sami Lushtakut, Mërgimi:

Sami Lushtaku, ish-komandanti i UÇK, i dënuar me shtatë vjet burgim për rastin ‘Drenica II’, përmes një letre ka kujtuar kohën kur luftonte bashkë me Adem e Hamëz Jasharin.

Ai ka kujtuar Epopenë e UÇK-së dhe thotë se përherë mbetet përkrah familjes Jashari.

Letrën e ka postuar në Facebook djali i Sami Lushtakut, Mërgimi:

COMMENTS