Lugina e çajit në Munnar Oaza e qetësisë në tokë (Video)

Lugina e çajit në Munnar Oaza e qetësisë në tokë (Video)

Malet e paprekura dhe flora e fauna ekzotike përreth qytetin Munnar, në Indi, që shtrihet në një lartësi mbidetare prej 1600 metrash, janë një oazë e

Malet e paprekura dhe flora e fauna ekzotike përreth qytetin Munnar, në Indi, që shtrihet në një lartësi mbidetare prej 1600 metrash, janë një oazë e paqes dhe qetësisë në tokë.

Por, e veçanta e këtij vendi janë plantacionet e mëdha të çajit (Camellia Sansis), aroma e të cilit mund të ndjehet në ajër edhe me sy të mbyllur.

Për më tepër ndiqeni storien e përgatitur nga zico.tv:

COMMENTS